Nosaltres

Les bodes estan canviant, però encara mes ho està fent el concepte que les núvies tenen del seu dia especial, dia en el que volen estar radiants però sense deixar-se una fortuna.

Podràs estrenar el teu vestit de núvia somiat, a un preu immillorable. A més a més podràs trobar el vestit dels teus somnis a un preu irresistible en la nostra secció d'outlet. Qualsevol de les opcions que escullis serà la perfecta per a tu. A més a més, vestim a les teves convidades i inclòs realitzem vestits a mida per les teves dames d’honor.  

Beautiful Bride apostem per un tracte exquisit i personalitzat, a més d'una gestió integrada perquè quan surtis de Beautiful Bride tinguis tot el necessari per al teu dia. Posem a la teva disposició, modista, tocats, sabates, roba interior, estilista… Si ho desitges, el dia de la prova del teu vestit tindràs a la teva disposició un estilista perquè t'aconselli el pentinat i maquillatge que més s'ajusti al teu estil, o podràs portar-te el teu si així ho desitges. T'esperem a Beautiful Bride, estarem encantats d'atendre't.  

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.