Te acompañamos en el camino a tu gran día.

Apostamos por un trato exquisito y personalizado, además de una gestión integrada para que cuando salgas de Beautiful Bride tengas todo lo necesario para tu día.

Pedir cita

Vestidos de novia

Vestidos de fiesta

@beautifulbridetgn

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Suscríbete a la newsletter

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: VERÒNICA VAZQUEZ (operant sota la marca comercial Beautiful Bride).
Finalitat: Enviament de butlletins, així com informacions d’interès relacionades amb l’empresa. Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal. D’existir, pot consultar els destinataris de les dades a la Informació addicional. Drets que assisteixen a l’Interessat: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, de limitació i oposició al tractament, tal com s’explica a la Informació addicional o dirigint-se a veronica@beautifulbride.cat. Informació addicional: Pot consultar la Informació addicional sobre protecció de dades a l’Avís legal de https://beautifulbride.es/es/