Les bodes estan canviant, però encara mes ho està fent el concepte que les núvies tenen del seu dia especial, dia en el que volen estar radiants però sense deixar-se una fortuna.

Podràs estrenar el teu vestit de núvia somiat, a un preu immillorable. A més a més podràs trobar el vestit dels teus somnis a un preu irresistible en la nostra secció d’outlet. Qualsevol de les opcions que escullis serà la perfecta per a tu. A més a més, vestim a les teves convidades i inclòs realitzem vestits a mida per les teves dames d’honor.  

Beautiful Bride apostem per un tracte exquisit i personalitzat, a més d’una gestió integrada perquè quan surtis de Beautiful Bride tinguis tot el necessari per al teu dia. Posem a la teva disposició, modista, tocats, sabates, roba interior, estilista… Si ho desitges, el dia de la prova del teu vestit tindràs a la teva disposició un estilista perquè t’aconselli el pentinat i maquillatge que més s’ajusti al teu estil, o podràs portar-te el teu si així ho desitges. T’esperem a Beautiful Bride, estarem encantats d’atendre’t.